Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

De Buren Ajeto is echt iets voor jou als je graag creatief bezig bent met bakken, inpakken en van een gezellige werksfeer houdt.  

Bij De Buren Ajeto is iedereen creatief bezig met bakken en inpakken. We bakken koekjes, taarten, verjaardagstaarten en cup cakes op bestelling. Ook vouwen we bonbondoosjes, chocoladeletterdoosjes, pakken bestekjes in een pochetje en brengen we de was naar alle locaties.

  • Structuurgericht
  • Arbeidsgericht
  • Ontwikkelingsgericht
  • Creatief

Er heerst een gezellige werksfeer en iedereen werkt mee aan onze producten voor onze klanten. En daar zijn wij erg trots op!

De Buren Ajeto is er voor cliënten die zich nog verder willen ontwikkelen. Je moet het leuk vinden om te bakken, om nieuwe dingen en vaardigheden te leren. Maar ook moet je het leuk vinden om netjes te werken met bakken, vouwen en inpakken. We werken voor winkels en bedrijven, dus wat we bakken en vouwen moet echt netjes de groep verlaten, zodat niet alleen wij tevreden zijn, maar zeker ook onze klanten. Dit kan je in kleine stapjes allemaal bij ons leren. Persoonlijke hygiëne is belangrijk omdat er met voedsel wordt gewerkt Er wordt hier dagelijks samengewerkt, maar ook heeft iedereen zijn/haar eigen plan. Het vergroten van sociale vaardigheden wordt gestimuleerd en er is veel individuele aandacht.

Maandag t/m vrijdag 9.00-15.30 uur

Telefoon: 0186 - 64 57 45 of 06 -22 99 45 67 E-mail: deburen.ajeto@zuidwester.org

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies