Leerlijnen

Onze leeractiviteiten zijn ingedeeld in leerlijnen. Binnen een leerlijn zie je in één oogopslag hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je kunt kiezen voor een losse leeractiviteit of een leertraject. Een leertraject bestaat uit meerdere leeractiviteiten. Deze activiteiten hoeven niet uit dezelfde leerlijn afkomstig te zijn.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Incompany

Wil je een cursus, training of workshop Incompany uit laten voeren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De leeractiviteiten worden inhoudelijk afgestemd op de situatie van jouw organisatie. Maatwerk dus!

Maatschappelijke Zorg

Ben je nog niet werkzaam bij Zuidwester, maar wil je wel graag bij ons werken en de opleiding Maatschappelijke Zorg volgen? Dan kan! Lees meer op onze werken-bij website.

Werkenbijzuidwester.nl

Erkend leerbedrijf

Zuidwester is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we jou een goede en veilige werkplek aanbieden. En dat we je op de werkvloer coachen en ondersteunen. Jij doet de juiste competenties op voor jouw vak.

Contact

Heb je vragen? Of wil je een leeractiviteit boeken? Neem dan contact met ons op via de e-mail of bel naar 0187 - 89 88 88.

ErvaringsverhalenBekijk alle verhalen