Hoe wil jij je dag besteden?

Zuidwester heeft veel mogelijkheden op het gebied van dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Ben je graag buiten en vind je het leuk om planten en dieren te verzorgen? Vind je het fijn om met je handen bezig zijn en iets te maken? Of wil je liever creatief bezig zijn of lekker snoezelen? Bij Zuidwester kan het allemaal.

Waarom dagbesteding bij Zuidwester?

Zuidwester heeft veel verschillende dagbestedingslocaties in verschillende plaatsen voor mensen met een verstandelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel. Deze dagbestedingslocaties zijn allemaal verschillend. Ieder persoon is anders en heeft andere wensen als het gaat om werken en dagbesteding. Daar houden we rekening mee. Jouw wensen en zorgvragen staan bij ons centraal.

  • Jouw wensen staan centraal.
  • Veel verschillende dagbestedingsmogelijkheden in veel plaatsen.
  • Dagbesteding met zorg en begeleiding op maat.
  • Bij ons kun je jezelf zijn.
  • Er is altijd wel iets wat bij jou past.

Werksteunpunt in de Hoeksche Waard en Rotterdam

Vind je de dagbesteding niet zinvol genoeg, maar ben je ook nog niet toe aan een echte baan? Met een indicatie voor dagbesteding kun je in de Hoeksche Waard en in Rotterdam ook terecht bij het werksteunpunt. Hier wordt samen met jou gekeken naar wat jij kunt en wat jij wilt. Samen zoeken we naar passend werk. Bovendien wordt je begeleid om aan het werk te gaan.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met één van de werksteunpunten:

  • Hoeksche Waard: werk.steunpunthw@zuidwester.org
  • Rotterdam: werk.steunpuntrotterdam@zuidwester.org

Status message

Sorry… This form is closed to new submissions.

ErvaringsverhalenBekijk alle verhalen