Externe professionals

Het Leercentrum van Zuidwester biedt in samenwerking met ons Expertisecentrum Zuidwester tal van cursussen, workshops en trainingen aan. Wij bieden professionals van andere (zorg) organisaties ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons brede leeraanbod.
 

Maatschappelijke Zorg

Ben je (nog) niet werkzaam bij Zuidwester, maar wil je wel graag bij ons werken en de opleiding Maatschappelijke Zorg volgen? Dan kan! Lees hier alles over de mogelijkheden en toelatingseisen.
Veel van onze leeractiviteiten zijn ook toegankelijk voor professionals die in een andere organisatie werken. Onze leeractiviteiten zijn ingedeeld in leerlijnen. In een leerlijn zie je in één oogopslag wat je nodig hebt om je te ontwikkelen. Je kunt binnen een leerlijn zelf bepalen welke competenties jij wilt ontwikkelen om je leervraag te beantwoorden. Afhankelijk van je leervraag, kun je kiezen voor een losse activiteit of een leertraject. Een leertraject bestaat uit meerdere leeractiviteiten. Deze activiteiten hoeven niet uit dezelfde leerlijn afkomstig te zijn. 
 

Incompany

Wil je een cursus, training of workshop incompany uit laten voeren? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. De leeractiviteiten kunnen inhoudelijk afgestemd worden op de specifieke situatie van de eigen organisatie, woning of afdeling. Maatwerk dus! 
 

Leeractiviteit boeken

Het boeken van een leeractiviteit kan door middel van het sturen van een mail naar leercentrum@zuidwester.org. Samen bekijken we eerst de mogelijkheden, waarna we via een offerte inzicht geven in de kosten. 

Inspirerende verhalen

"Ergens interesseerde het me wel wat er bij Zuidwester gebeurde."
Begeleider dagbesteding

Lees verhaal