De meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over wonen bij Zuidwester.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Je kunt je aanmelden door contact op te nemen met één van onze zorgadviseurs.
Neem contact op

Je hebt een indicatie van het zorgkantoor of een beschikking beschermd wonen van de gemeente nodig om bij Zuidwester te kunnen wonen. We kunnen ons voorstellen dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Wij helpen jou graag.

Voor sommige woningen van Zuidwester zijn er wachtlijsten. Zodra er een plekje vrij komt op de woning, nemen we contact op met de personen die op de wachtlijst staan.

Is er geen plekje vrij in de woning waar je graag wilt wonen? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen met jou naar eventuele andere mogelijkheden. Het is ook mogelijk om je op een wachtlijst voor die woning te plaatsen.

Zuidwester heeft veel verschillende woningen in de regio’s Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Rotterdam, Voorne-Putten, West-Brabant en Zeeland.
Bekijk onze woningen

Zuidwester heeft veel verschillende woonmogelijkheden. Je kunt bij ons (redelijk) zelfstandig wonen in een studio op appartement met een beetje begeleiding. Maar je kunt ook gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning. Ook beschermd wonen in een veilige woonomgeving met intensieve begeleiding is mogelijk. We gaan graag samen met jou op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies