Cliënt Verwant Portaal

Bij Zuidwester vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de zelfstandigheid en behoud van zo veel mogelijk eigen regie in het dagelijks leven van onze cliënten. Bij zelf regie hoort ook zelf toegang tot eigen informatie. Daarom maken wij gebruik van een Cliënt Verwant Portaal. Hier kan informatie over de zorg en ondersteuning gedeeld worden en kan hierop gereageerd worden. 
 
Informatie uitwisselen 
Het Cliënt Verwant Portaal is een beveiligd portaal bedoeld voor de mensen die wij zorg en ondersteuning bieden en/of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger. Met toegang tot het Cliënt Verwant Portaal kan iemand op ieder gewenst moment via een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding meelezen in de rapportages en daarop reageren. Er is een koppeling tussen het Cliënt Verwant Portaal en het systeem Fierit waar zorgmedewerkers mee werken en waarin de zorgplannen worden bijgehouden. Een deel van de informatie, de rapportage, uit het zorgplan wordt getoond via het Cliënt Verwant Portaal.  
 
Privacy 
Het portaal is beveiligd, dat wil zeggen dat iemand alleen toegang heeft tot het eigen cliëntportaal en in de basis een gebruikersnaam en wachtwoord nodig zijn om in te loggen. Als extra beveiliging ontvangt men iedere keer een code die per e-mail verzonden wordt. We stellen het cliëntportaal gratis beschikbaar aan de mensen die wij zorg of ondersteuning bieden of een wettelijk vertegenwoordiger die namens hen het portaal beheert. Diegene krijgt van Zuidwester inloggegevens. Wij adviseren om hiervan gebruik te maken om ervoor te zorgen dat alle communicatie in de toekomst op een veilige manier kan gebeuren.  
 
Interesse? 
In deze folder vind je meer informatie over het Cliënt Verwant Portaal. 

Inloggen
Heb je al een account? Dan kun je hier inloggen:


 
 
Handleidingen Cliënt Verwant Portaal
 

(Inlog)problemen?

Inlogproblemen

Problemen met inloggen of in het portaal zelf? Je kunt contact opnemen met ons Klant Contact Centrum en vragen naar de afdeling applicatiebeheer. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0187-898888. Gebruik je het portaal en heb je vragen over de inhoud van het dossier, neem dan contact op met de persoonlijk begeleider. 


 

Cliënt Verwant Portaal

Inspirerende verhalen

"Je begeleidt niet een groep, maar zeven individuen”
Medewerker wonen

Lees verhaal