Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Zoek je een leuke besteding van je week? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, iets actiefs te doen of juist even te ontspannen? Het kan allemaal, want bij Dagbesteding Rommerswale 1A passen we de activiteiten aan de groep aan. Of je in een rolstoel zit of niet. Of je nu meer begeleiding nodig hebt in gedrag dan meer begeleiding in de zorg. We hebben wij de hulpmiddelen vóór jou om mee te doen aan de activiteiten die we aanbieden.

Iedere dag doen we andere activiteiten. We doen namelijk de dingen die de mensen in de groep van die dag leuk vinden of nodig hebben. De activiteiten lopen daardoor uiteen van samen soep maken in de keuken, een verhaaltje voorlezen of schilderen tot muziek maken, tot even lekker naar buiten, handmassage of een geurbelevenis.

  • Creatief
  • Belevingsgericht
  • Structuurgericht
  • Ontwikkelingsgericht

Iedereen kan bij Dagbesteding Rommerswalestraat 1A een leuke dagactiviteit doen in groepsverband. We richten ons op een heel brede doelgroep, waardoor je veel nieuwe mensen ontmoet, maar wel altijd met de vertrouwde groep bent. Een locatie met veel sfeer en rust, maar zeker je kan zeker ook voor actieve activiteiten bij ons terecht. Jouw vraag staat bij ons centraal.

Dagbesteding Rommerswale 1A is geschikt voor bijna iedereen, omdat we de activiteiten aanpassen aan de groep. We werken in een grote ruimte en hebben genoeg plaats om een groepsactiviteit of een individuele activiteit te doen. Ook kunnen cliënten rusten in een aparte snoezelruimte of een bedbox. Er is een keuken waar we kleine gerechten koken. Ook kunnen we naar buiten voor buitenactiviteiten op ons balkon of gewoon lekker buiten zitten.

Je kan dagbesteding volgen op deze locatie van 10:00 uur tot 16:00 uur.

0187-898888

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies