Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Ben jij graag creatief bezig én vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan past De Buren Werkplaats misschien wel bij jou.

Bij De Buren Werkplaats kun je iedere dag knutselen met verschillende materialen. We maken kleine decoraties van hout, textiel of met verf of mozaïek. Dat betekent dus lekker zagen, timmeren, schuren en verven. Bij deze dagbesteding maken we vooral kleine decoraties van hout, maar ook met andere materialen zoals mozaïektegeltjes, beton en nog veel meer. Maar we máken niet alleen mooie spullen, we verkópen ze ook. Daarbij hebben we jouw hulp ook nodig. Je vertelt de klanten in de winkel over de producten, je werkt met de kassa en je helpt mee om de winkel en de werkplaats netjes te houden. We doen alles samen. Ook zijn wij erg betrokken bij de samenleving en zamelen doppen en tablets in voor het goede doel. Verder recyclen we oud hout tot nieuwe decoraties en bijvoorbeeld insectenhuisjes. Bewegen is belangrijk voor ons, er is gelegenheid om te wandelen en te sporten in de fitnessruimte.

  • Begeleid werken
  • Creatief
  • Ontwikkelingsgericht
  • Arbeidsgericht

De spullen die je zelf hebt gemaakt, mag je bij De Buren ook zelf verkopen. Onze winkel en de werkplaats zijn gevestigd in een klein winkelcentrum in een woonwijk, waardoor er vaak nieuwe klanten binnenkomen.

Omdat er veel verschillende activiteiten te doen zijn bij De Buren Werkplaats is de groep heel gevarieerd. Het werk is niet te zwaar en is dus geschikt voor iedereen die creatief aan de slag kan en wil en voor iedereen die iets nieuws wil leren op zijn of haar eigen niveau. We passen de activiteit aan op wat jij wil leren. De Buren is geschikt voor jou wanneer je een dagbesteding indicatie hebt. Deze activiteit wordt gefinancierd vanuit de AWBZ of PDG.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 9.00–15.30 uur Woensdag gesloten

0186 - 64 57 41 Deburen.handwerk@zuidwester.org

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies