Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Doeners is een creatieve dagbesteding. Ben je dol op knutselen, priegelen en creatief bezig zijn? Houd je ervan om met een muziekje op de achtergrond samen te kletsen of juist in alle rust je eigen ding te doen? Dan zijn de Doeners iets voor jou. We zijn creatief, actief, spontaan, maar zorgen wel voor de nodige regelmaat tijdens je dag.

We maken ansichtkaarten, pompons, kunstwerken van strijkkralen, kleurplaten en we tekenen en schilderen. De Doeners richten zich op kleine creatieve activiteiten (dus geen houtbewerking of ander zwaar materiaal).

We zorgen voor een zinvolle dagbesteding, houden van een grapje en willen dat je met een glimlach de deur uit gaat aan het einde van je dag. Onze activiteiten en begeleiding passen we aan jouw mogelijkheden aan. Alles wat we doen is erop gericht jou veilig en op een leuke manier te laten werken.

De Doeners zijn er voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De jongste deelnemers is 20 jaar oud, de oudste is 52 jaar. Doeners is een gemengde groep. De locatie van de Doeners is rolstoeltoegankelijk en bereikbaar met het ov.

Maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 15.45 uur. Deelname per dagdeel mogelijk.

productiegroep.voorne@zuidwester.org

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies