Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Ben jij goed in het omgaan met mensen en vind je het leuk om mensen te bedienen met eten en drinken? Of vind jij het leuk om drankjes in te schenken en in de keuken lekkere taarten en gebakjes te bereiden? Bij Dok16 leer je werken in de catering. Dagelijks komen er bij ons gasten die lekker willen eten en drinken en jij kunt er met ons voor zorgen dat zij een leuke dag hebben.

Bij Dok16 leer je hoe het is om te werken in de horeca. Er zijn verschillende taken. Je kunt in de bediening werken en onze gasten drankjes en eten serveren. Je kunt ook in de keuken werken en het eten bereiden. In Dok16 leren we je alles wat je moet weten om te kunnen werken in de horeca. Dat leer je snel omdat je werkt in met echte gasten. Mensen komen bij Dok16 om een lekker kopje koffie/thee te drinken of een lekker taartje te kopen. We verzorgen high tea's voor wat grotere groepen. Als jij ervan houdt om mensen te vermaken óf als je ervan houdt om in de keuken te werken, zit je dus goed bij Dok16.

  • Ontwikkelingsgericht
  • Arbeidsgericht

Dok16 is gevestigd op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Bezoekers van de andere dagactiviteiten op het terrein kunnen bij Dok16 lekker koffie/ thee drinken of iets bestellen van de eenvoudige lunchkaart. Wil je meer informatie over Dok16? Neem eens een kijkje op de website www.dok16.nl.

Dok16 past bij jou als je wilt leren werken in de horeca. Je moet het leuk vinden om met mensen om te gaan en/of in de keuken te werken. Je krijgt een opleiding tijdens het werk. Samen met je begeleider van Dok16 bepaal je wat je wilt leren.

Ma t/m za 10.45-15.45u Openingstijden keuken Ma t/m vrij: 11.00-13.30 uur Op zaterdag is de keuken gesloten

0187-898752
dok16@zuidwester.org
www.dok16.nl
Facebook en Instagram: Dok16

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies