Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Vind jij het leuk om brieven in enveloppen te stoppen, boekjes te vouwen of mooie kaarten te maken? Ben jij creatief én vind je het leuk om samen met anderen te werken en iets nieuws te leren? Bij onze dagbestedingslocatie Drukwerk kan het allemaal! We werken hard om opdrachten voor onze klanten uit te voeren, maar er is ook altijd tijd voor plezier. 

Bij Drukwerk hebben we klanten voor wie we brieven in enveloppen stoppen en adresstickers op enveloppen plakken. Wil je iets creatiefs doen? Dan kun je bijvoorbeeld boekjes vouwen en inbinden. We maken ook kladblokken, kalenders en visitekaartjes én we verzorgen de post voor het hele terrein Hernesseroord, dat is ook de locatie waar we werkzaam zijn. Samen met jou bepalen we welke werkzaamheden het beste bij jou passen. We werken hard voor onze klanten, maar er is ook tijd voor een spelletje en ontspanning op vrijdagmiddag.

  • Begeleid werken
  • Creatief
  • Productie / industrieel
  • Structuurgericht
  • Ontwikkelingsgericht
  • Arbeidsgericht

Drukwerk is gevestigd in het Dokgebouw op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Hier vind je ook een kinderboerderij, een brasserie en een atelier. Drukwerk speelt een belangrijke rol op het terrein Hernessseroord, want wij verzorgen de post voor alle locaties op het terrein.

Werken bij Drukwerk is leuk voor jou als je wilt werken zoals ze dat doen in grote bedrijven. Je moet goed zijn in papier vouwen en stickeren of stempelen. Werken bij Drukwerk is ook leuk als je graag nieuwe dingen wilt leren. Je werkt zoveel mogelijk zelfstandig en krijgt hulp als dat nodig is. Het maakt niet uit of je zelfstandig, bij Zuidwester of bij een andere organisatie woont.

Ma t/m vr, 10.00-16.00 uur

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies