Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Wij zijn een actieve dagbestedingsgroep die voornamelijk in groepsverband buiten activiteiten uitvoeren. EVA staat voor Energie Vergende Activiteiten. We zijn gevestigd op de Bliekstraat in Spijkenisse.

Op de EVA-groep doen we voornamelijk activiteiten waarbij de cliënt gestimuleerd wordt tot bewegen in de buitenlucht. Op ons dagprogramma staan dan ook activiteiten zoals werken in de tuin, zwerfafval prikken, glas en karton ophalen en wegbrengen, en nog veel meer.

  • Arbeidsgericht
  • Groen

Bij de EVA is het niet de vraag wanneer iemand eens een frisse neus mag halen, maar is het een hoge uitzondering als dit niet gebeurd, zoals bij bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden. Onze activiteiten zijn aangepast op de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Waar sommigen actief mee helpen, zijn anderen vooral aan het meebeleven van de activiteit.

Om bij de EVA te kunnen werken is het belangrijk dat je in staat bent om in groepsverband buiten fysieke activiteiten uit te voeren. Onze doelgroep bestaat uit cliënten met een lichte of matige verstandelijke beperking, waarbij licht uitdagend gedrag kan voorkomen.

Maandag t/m vrijdag en de werktijden voor de groep zijn van 9:30 uur tot 15:30 uur.

EVA Putten Bliekstraat 3 3201 PL Spijkenisse Telefoon: 0181-601650 e-mail: eva.putten@zuidwester.org

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies