Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Heb je altijd al op een boerderij willen werken? Vind je het leuk om dieren te verzorgen en lekker buiten bezig te zijn? Dan is werken bij Kinderboerderij Middelharnis misschien wel wat voor jou. Bij ons kun je werken en leren in een enthousiast en betrokken team en is geen dag saai.

Op onze kinderboerderij zijn veel verschillende soorten dieren die elke dag weer verzorgd moeten worden, denk aan ezels, paarden, schapen, vogels, kleine huisdieren, eekhoorns en varkens. Je geeft ze eten of maakt de hokken schoon. Naast het verzorgen van de dieren worden er regelmatig klusjes gedaan, zoals het verven van de hokken en het aanleggen van nieuwe paadjes. Ook moet de tuin van de kinderboerderij bijgehouden worden. Wil je liever iets anders doen op de boerderij, laat het ons weten. We bespreken samen met jou wat je wilt, wat je kunt of wat je misschien graag wilt leren.

Kinderboerderij Middelharnis ligt in een mooie, groene en rustgevende omgeving op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. De kinderboerderij is een drukbezochte locatie, vooral gezinnen met jonge kinderen bezoeken de kinderboerderij dagelijks. Medewerkers van de kinderboerderij werken veel samen met andere dagbestedingslocaties op Hernesseroord, zoals Brasserie Dok16.

Wanneer je het leuk vindt om dieren te verzorgen, lekker buiten aan de slag te gaan en contact te hebben met andere mensen dan ben je op onze kinderboerderij écht op je plek. Je werkt zo zelfstandig mogelijk, maar wel met begeleiding. Het maakt niet uit of je zelfstandig, bij Zuidwester of bij een andere organisatie woont.

Ma t/m za, 10.00-16.00u

kinderboerderijmiddelharnis@ zuidwester.org 0187 - 898976 Facebook: Kinderboerderij Hernesseroord

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies