Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Bij de Klussers werk je met je handen. Ben je creatief en technisch? Dan kun je je bij ons goed vermaken. Bij de Klussers maken we namelijk spullen van hout die we verkopen. Daarnaast halen we technische apparaten uit elkaar voor recycling. Op dinsdag is het mogelijk aan te sluiten bij Kunstzinnigs, een groep cliënten die graag bezig is met kunst.

Bij de Klussers werk je zo zelfstandig mogelijk aan jouw project. Dat betekent niet dat je alleen bent. We begeleiden je als dat nodig is en we zorgen samen altijd voor gezelligheid.

We maken creatieve producten voor de verkoop. Meestal werken we met hout, maar ook creatieve activiteiten als keramieken en schilderen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast recyclen we technische onderdelen door elektronische apparaten uit elkaar te halen.

De Klussers is een gezellige groep waar we met creatieve activiteiten aan jouw doelen werken. We zorgen voor een waardevolle dagbesteding, helpen je om je zelfstandigheid te vergroten en gaan aan de slag met de doelen die jij in ‘Mijn Plan’ hebt vastgelegd.

De Klussersgroep is er voor mensen met een lichte verstandelijke beperking tot meervoudige beperking. De locatie van de Klussers is rolstoeltoegankelijk en bereikbaar met het ov.

Maandag t/m vrrijdag van 9.45 tot 15.45 uur. Ook deelname per dagdeel mogelijk.

0181-392917 arbeidsgroep.voorne@zuidwester.org

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies