Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Kringloopwinkel 's-Gravenpolder (voorheen bekend onder de naam Psyiënt) is een unieke dagbestedingslocatie waar gebruikte spullen worden verzameld en weer worden verkocht.

 

Binnen de kringloopwinkel is een divers aanbod aan werkzaamheden. Denk aan het sorteren van gebrachte spullen en kleding, voordat het in de winkel kan. Inrichting van de winkel. Ophalen en wegbrengen van spullen. Kassawerkzaamheden. Onze klanten te woord staan. Demontage van niet meer bruikbare elektrische apparatuur voor gescheiden afvalverwerking. Knutselprojecten. Ook bakken we graag een cake of taart. Kom gerust een keer langs om onze winkel te bezoeken!

  • Begeleid werken
  • Structuurgericht
  • Ontwikkelingsgericht
  • Arbeidsgericht

Met een enthousiaste begeleidingsstijl proberen we onze cliënten een zinvolle dagbesteding te bieden. ieder op eigen tempo en niveau. Het is een gemêleerd gezelschap, onze cliënten houden van duidelijkheid, gezelligheid, huiselijkheid en aandacht, maar zeker ook van een geintje. Sommigen kunnen prima samenwerken, anderen werken liever individueel. Het stimuleren van zelfredzaamheid en taken met verantwoordelijkheden maken dat iedere cliënt zich onderdeel van de samenleving voelen.

Voor iedereen met een indicatie Dagbesteding.

Op deze locatie bieden we dagbesteding aan van 10:00 uur tot 16:00 uur.

06 - 82944894 of via ons algemene nummer: 0187 -89 88 88

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies