Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Lekker eten bereiden en mensen bedienen, dat is wat we vooral doen bij Lekkers. We hebben een gloednieuw restaurant waar we koffie en thee zetten voor onze gasten, we bereiden de lunch, koken soep en persen verse sinaasappelsap. Heb jij een lekker recept? Dan is dat ook welkom.
Zoals het hoort in een restaurant, ruimen we ook de boodschappen op en maken we samen de keuken schoon.

Schoonmaken, koken, meedenken over recepten, lunch verzorgen, bedienen, bestellingen verwerken en koffie en thee zetten. Dat kun je doen in ons eigen restaurant Lekkers of op locatie Careyn. Op dinsdag (9.00-14.00 uur) bereiden hier vier cliënten de lunch voor dementerende ouderen. Je helpt mee met tafels dekken, lunch bereiden, uitserveren, opruimen en je kletst met de ouderen. Je doet niet alles, maar kiest waar jij goed in bent.

  • Begeleid werken

Als je bij Lekkers werkt, ben je verantwoordelijk voor de lunch van de dagbestedingsgroepen in het gebouw en maak je op bestelling lunch voor onze gasten. Dat betekent dat iedereen hard werkt om alles op tijd klaar te hebben. Omdat er veel verschillende werkzaamheden zijn, kunnen we een taak zoeken die bij jou past. Werken bij Lekkers helpt je om je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw taak en om je zelfstandigheid te vergroten.

Lekkers is er voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. De groep is gemengd en voor alle leeftijden. Lekkers is niet rolstoeltoegankelijk.

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Zorgadvies 0187-898888

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies