Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Ben jij op je werk graag creatief en actief bezig en vind je het leuk om met andere mensen te werken? Dan is dagbesteding bij 'Mijn Werk' misschien wel iets voor jou.

- Zo worden er producten gemaakt van hout, met mozaïek gewerkt en er worden kaarsen en zeepjes gemaakt. Er is ook een groep met licht industrieel werk daar wordt lichte handenarbeid gegeven of je kunt er handwerken. - De mooie producten die we maken verkopen we ook in onze kleine winkel of op seizoensmarkten. Ook daar werken cliënten die dat leuk vinden om te doen. Je vertelt de klanten in de winkel over de spulletjes die jullie verkopen, je werkt met de kassa en je helpt mee om de winkel in te richten en netjes te houden. Voor werken in de winkel is veel animo dus daar proberen we een evenwichtige verdeling in te maken. - Er is ook een kantoorgroep waar kopieer- en printwerkzaamheden gedaan worden, boekjes gemaakt worden en papier versnippert wordt. - Tot slot hebben we ook Atelier de Kwast. Op deze groep worden hele mooie kunstwerken gemaakt. Dus ben je creatief dan is dit zeker een leuke werkplek voor jou!

  • Begeleid werken
  • Creatief
  • Structuurgericht
  • Ontwikkelingsgericht
  • Arbeidsgericht

Bij Mijn Werk zijn we heel de dag lekker bezig en doen we alles samen. We kijken echt naar jouw mogelijkheden en wensen.

Gezien de diversiteit van de activiteiten die we aanbieden dien je niet over specifieke vaardigheden te beschikken. We kijken naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. De mate van ondersteuning is afhankelijk van zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënt. Er is een begeleider aanwezig per groep.

Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 15.30 uur, dagen en tijden in overleg met begeleiding

T: 0181-601615 E: mijnwerk@zuidwester.org  

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies