Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Ben je al wat ouder en zoek je een activiteit die bij jou past met mensen van dezelfde leeftijd? Dan past de Paarse Groep bij jou. We halen herinneringen op aan vroeger en gaan samen aan de slag met nieuwe activiteiten. 

De Paarse Groep heeft een vast weekprogramma, waarbij iedere dag in het teken staat van een ander thema. Op maandag is het tijd voor muziek, op dinsdag bewegen, woensdag ontspanning, donderdag is een dag waarop je nieuwe dingen leert en vrijdag is onze verwen/snoezeldag.

De Paarse Groep is speciaal gericht op oudere mensen. Er is aandacht voor epilepsie, geestelijke gesteldheid en gerelateerde problematieken en lichamelijke beperking. We zorgen ervoor dat jij veilig je activiteiten kunt doen. We begrijpen je, accepteren, respecteren en waarderen je. We helpen je om te werken aan je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je plezier houdt in je dagelijkse activiteiten.

De Paarse Groep is er voor mensen met verschillende indicaties. Het belangrijkst is dat je al wat ouder bent. Je hoeft niet meer per se te werken, maar wilt wel leuke activiteiten doen met anderen.

Maandag t/m vrijdag 9.30-15.30 uur

0186-645700 (algemeen nummer) paars@zuidwester.org

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies