Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Als je het leuk vindt om mensen te helpen die onze locatie bezoeken of op onze locatie werken, dan is dit een mooie werkplek voor jou.

De werkzaamheden bij de Receptie zijn divers. Je maakt gebruik van de telefoon en computer, houdt de parkeerplaats in de gaten, bedient de slagboom en geeft spullen uit, zoals printpapier.

  • Arbeidsgericht
  • Ontwikkelingsgericht

Je werkt in een klein team maar bent meestal alleen aan het werk bij de receptie. Tijdens de overdracht tussen de ochtend - en middagdienst is er altijd overleg met je collega’s. We stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen in de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Er worden hier regelmatig trainingen aangehouden en je kunt certificaten behalen.

Deze dagbesteding is bedoeld voor cliënten met een licht verstandelijke beperking. Vanwege de werkzaamheden wordt er van je verwacht dat je enigszins zelfstandig kan werken of dit kan ontwikkelen. Deze werkplek is iets voor jou als je klantvriendelijk en gemotiveerd bent; om kan gaan met onverwachte situaties, soms is het druk of loopt een dag anders dan vooraf gedacht; met de telefoon en computer om kan gaan of dit wilt leren. Er is veel mogelijk op deze locatie. Daarom kijken we altijd naar een goede balans tussen wat jij wilt doen of leren en wat past bij jou.

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur of van 12.30 uur tot 16.00 uur.

Receptie Spijkenisse Bliekstraat 3 3201 PL Spijkenisse T: 0181-601645 of 0181-601663 E: lokaal11@zuidwester.org

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies