Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

D’n Heerlijckheid is een restaurant in Breda voor cliënten die in het verzorgingshuis in de buurt wonen. Daarnaast zijn medewerkers en mensen uit de omgeving van harte welkom. De dagbesteding varieert van het afbakken van broodjes en het aanvullen van drankjes tot het schoonmaken van de tafels. Ook het klaarzetten van het terras, het doen van de afwas en het onderhouden van de tuin vallen zijn voorbeelden van werkzaamheden.

Vind je het leuk om te koken? Dan kan je aan de slag in de keuken van D’n Heerlijckheid. Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan kan je gaan bedienen in het restaurant. Houd je van een omgeving die spic en span is? Dan kan je helpen in de spoelkeuken. Is het al bijna lunchtijd? Dan kan je helpen met het voorbereiden van de lunch. Is huishoudelijk werk geen probleem? Dan kan je facilitaire klusjes uitvoeren.

  • Begeleid werken
  • Ontwikkelingsgericht
  • Arbeidsgericht

D’n Heerlijckheid ligt in het centrum van Princenhage, een oud dorp dat inmiddels onder de stad van Breda valt. Verder biedt het restaurant en divers scala aan werkzaamheden.

Dagbesteding bij restaurant D’n Heerlijckheid is geschikt voor jongeren en volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking, Niet aangeboren hersenletsel (NAH) of een vorm van autisme. D’n Heerlijckheid is rolstoeltoegankelijk. In de horeca kan het soms druk zijn, hier moet je tegen kunnen. Ook is het belangrijk om vriendelijk en beleefd te zijn tegen de bezoekers van het restaurant. Verder is persoonlijke hygiëne ook van belang, omdat er met voedsel gewerkt wordt.

Maandag t/m vrijdag 09:15 tot 16:15 uur Op termijn en op vraag zullen de werktijden mogelijk uitbreiden naar de avonden en de weekenden.

Bij interesse in deze dagbesteding, kan er contact worden opnemen met de afdeling Zorgadvies: Telefoon: 0187-898888 E-mail: zorgadvies@zuidwester.org Verder is iedereen altijd welkom om een kijkje te nemen in D’n Heerlijckheid  

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies