Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Wij zijn een actieve dagbestedingsgroep in Spijkenisse en in het restaurant Lunch Enzo bereiden we samen maaltijden, soepen en beleggen we broodjes op bestelling.

In ons restaurant beleggen we verschillende broodjes die bij ons worden besteld, zoals broodjes gezond, met eiersalade, met tonijnsalade, met zalm, met kaas, met worst en nog veel meer. De verschillende salades voor op de broodjes worden vers bereid volgens ons eigen recept. Ook staat er een heerlijke maaltijdsalade op het menu en koken we dagelijks verse soep. Daarnaast bereiden wij warme maaltijden voor onze naschoolse opvang. Natuurlijk hebben we ook een friteuse voor patat en snacks in de keuken staan. Op afspraak verzorgen we de lunch, een high-tea of gewoon een heerlijke eigen gebakken taart. Onze kassa bedienen we met de computer of we gebruiken speciale pictogrammen. Geld tellen of het bijhouden van onze administratie leren we ook op onze dagbesteding. Net als het doen van de afwas in de spoelkeuken en wat andere schoonmaakwerkzaamheden.

  • Arbeidsgericht
  • Structuurgericht
  • Ontwikkelingsgericht

Bij ons maakt niet uit wie je bent en met welke beperking. Wij kijken naar wat je wel kan. Iedereen is hier een onderdeel van het team en mag zijn wie hij/zij is in welke vorm. Samenwerking en respect voor elkaar is zeer belangrijk en er heerst een gezellige sfeer binnen ons restaurant. Ook is het mogelijk dat je het certificaat behaald voor competentiegericht werken bij ons.

Bij ons is iedereen welkom die affiniteit heeft met het bereiden van voedsel en/of die zelfstandig kan werken met uiteraard altijd een helpende hand van begeleiding. Onze doelgroep bestaat uit cliënten met een lichte of matige verstandelijke beperking, waarbij licht uitdagend gedrag kan voorkomen. Groepsgrootte: onze groep bestaat uit 5 tot 9 cliënten per dagdeel.

Wij zijn geopend voor dagbesteding van maandag tot en met vrijdag. We starten de dag om 09:00 uur en werken door tot 15:30 uur.

Onze contactgegevens zijn: Restaurant Lunch Enzo P.J. Bliekstraat 1 3201 PL Spijkenisse
Telefoon: 0181-60 16 47

Emailadres: restaurantlunchenzo@zuidwester.org

Contactpersonen zijn Bianca van Es, meewerkend coördinator dagbesteding en Lilian Lobs, medewerker dagbesteding.

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies