Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Schengestraat 39a is een gesloten dagbestedingsgroep voor een zeer intensieve doelgroep die op zoek zijn naar een gestructureerde invulling van de dag. Schengestraat 39a is een gezamenlijke groep met Schengestraat 39b.

Op deze locatie volg je belevings- en ontwikkelingsgerichte activiteiten in een vast dagprogramma die we jou speciaal aanbieden. Deze activiteiten vinden zowel binnen als buiten de dagbestedingsruimte plaats. Denk hierbij aan bewegen in de fysio-ruimte, muziek maken en luisteren, snoezelen en wandelen. In onze tuin hebben we een schommel, grasveld en trampoline, dus kan ook lekker naar buiten toe. Ook zijn we lekker creatief bezig, koken we samen en doen we andere spelactiviteiten. De meeste cliënten genieten voornamelijk op een passieve manier van onze activiteiten.

  • Belevingsgericht
  • Beleving
  • Structuurgericht

De begeleiding die we je hier bieden is specifiek en gericht op iedere aanwezige, dus ook naar jouw wens.

De groep op deze locatie bestaat voornamelijk uit cliënten die op een laag/midden verstandelijk ontwikkelingsniveau functioneren. De leeftijd ligt tussen de 40 en 80 jaar. Sommige cliënten zijn in staat zinnen/woorden te spreken, andere cliënten maken bepaalde geluiden en kunnen eenvoudige gebaren maken om te laten weten wat zij willen. Er wordt dus op zowel verbaal als non-verbale manier gecommuniceerd met elkaar.

Je kan bij ons dagbesteding volgen van 10:00 uur tot 16:00 uur.

0187 - 89 88 88

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies