Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Bij de Servicebalie, ook wel Lokaal 11 genoemd, worden allerlei administratieve-, dienstverlenende-, en facilitaire werkzaamheden gedaan.
 

Bij de Servicebalie kun je veel verschillende soorten werkzaamheden doen. We kijken echt naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Denk aan de brievenbus leeghalen, de post verzorgen, pakketjes wegbrengen, vergaderruimtes controleren, gasten begeleiden naar een afspraak, koffiezetten en de vaatwasser in- en uitruimen. Er werken ongeveer zes cliënten op de locatie.

  • Ontwikkelingsgericht
  • Arbeidsgericht

Bij de Servicebalie werk je in een klein team en wordt je gestimuleerd jezelf te ontwikkelen in de werkzaamheden. We werken met werk- en leerplanmappen waarin we de voortgang bijhouden van iedereen. Er worden hier regelmatig trainingen aangehouden en je kunt certificaten behalen. Er is veel mogelijk op deze locatie. Daarom kijken we altijd naar een goede balans tussen wat jij wilt doen of leren en wat past bij jou.

Deze dagbesteding is bedoeld voor cliënten met een licht verstandelijke beperking. Vanwege de werkzaamheden wordt er van je verwacht dat je enigszins zelfstandig kan werken of dit kan ontwikkelen. Deze werkplek is iets voor jou als je in een (klein) team kan samenwerken; je klantvriendelijk en gemotiveerd bent; om kan gaan met onverwachte situaties, soms is het druk of loopt een dag anders dan vooraf gedacht; met de computer om kan gaan of dit wilt leren.

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur hebben we pauze.

Servicebalie Bliekstraat 3 3201 PL Spijkenisse T: 0181-601645 of 0181-601663 E: lokaal11@zuidwester.org

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies