Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Weet jij nog niet wat je wilt? Zou je graag betaald werk willen doen of een andere besteding van de dag vinden die bij jou past? Op Steunpunt werk en ontwikkeling worden er verschillende arbeidsmatige werkzaamheden aangeboden die aansluiten bij jouw wensen en doelen.
 

Op het steunpunt worden er verschillende arbeidsmatige werkzaamheden aangeboden die aansluiten bij jouw wensen en doelen. Bij Steunpunt Werk en ontwikkeling zijn er deelnemers die bomen en planten verzorgen, in de zorg werken of in een kringloopwinkel. Ook koken en bakken, administratie, productie en schoonmaakwerkzaamheden zijn mogelijk. Samen gaan we op zoek naar wat past bij jou.

  • Arbeidsgericht
  • Begeleid werken
  • Groen en dieren
  • Ontwikkelingsgericht

Het ontdekken en ontwikkelen van wat jij kunt (leren) staat hier centraal. Het steunpunt is eigenlijk een trainingsplek om tot werk te komen. Vanuit deze plek stromen mensen door naar een passende betaalde of onbetaalde werkplek. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze zélf de wil hebben om het traject bij het steunpunt aan te gaan.

Steunpunt werk en ontwikkeling is er voor mensen met een licht verstandelijke beperking of NAH met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als je zelf graag aan de slag wilt en wilt leren is het steunpunt iets voor jou. Indicatie: WLZ, WMO

Maandag t/m donderdag, ochtend en middag  

Monique van der Jagt: m.vd.jagt@zuidwester.org 0620581239 Karin Vermaat: k.vermaat@zuidwester.org 0622707831 Betty van der Hor b.vd.hor@zuidwester.org 0612611698 Robin Elias: r.elias@zuidwester.org 0630232863

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies