Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

Zoek je een leuke besteding van je week? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, iets actiefs te doen of juist even te ontspannen? Het kan allemaal, want bij 't Want A passen we de activiteiten aan de groep aan. Als je in een rolstoel zit of moeite hebt met spreken, hebben wij de hulpmiddelen voor jou om mee te doen aan de activiteiten.

't Want A bestaat uit vijf verschillende groepen van maximaal acht personen. In iedere groep doen we andere activiteiten. We doen namelijk de dingen die de mensen in de groep leuk vinden of nodig hebben. De activiteiten lopen daardoor uiteen van samen soep maken in de keuken of schilderen tot muziek maken of even lekker snoezelen.

  • Creatief
  • Belevingsgericht
  • Structuurgericht
  • Ontwikkelingsgericht

Dankzij 't Want A kan iedereen een leuke dagactiviteit doen in groepsverband. 't Want A richt zich op een heel brede doelgroep, waardoor je veel nieuwe mensen ontmoet, maar wel altijd met de vertrouwde groep bent.

't Want A is geschikt voor bijna iedereen, omdat we de activiteiten aanpassen aan de groep. We werken met vierhandengebaren, de T3 spraakcomputer, een spraaktablet, pictogrammen en we hebben een tillift en plafondlift.

Ma t/m vrij 10.00-16.00 uur

0187-898888

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies