Zo ziet de dagbestedingslocatie eruit

Over deze dagbestedingslocatie

In de mooie omgeving van Zevenbergen staat de biologische zorgboerderij de Zwanenhoeve. Hier wordt arbeidsmatige dagbesteding geboden aan jongeren en volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De boerderij heeft drie hectare grond met schapen, varkens, paarden, kippen, geiten en een poes. Daarnaast is er een boerderijwinkel waar biologische groenten uit eigen tuin en kussens uit eigen weverij worden verkocht.

Werk je graag buiten? Dan kan je werken in de tuin en in de kas. Of houd je meer van dieren? Dan kan je op de Zwanenhoeve diverse dieren verzorgen. Ben je liever creatief bezig en werk je graag met je handen? Dan kan je stoffen en dekens maken in de weverij. Ook kan je kiezen om te werken in de keuken van de Zwanenhoeve en mee te helpen aan de bereiding van heerlijke gerechten. Of vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan vind je werken in de boerderijwinkel met biologische streekproducten misschien wel leuk!

  • Groen en dieren
  • Ontwikkelingsgericht
  • Arbeidsgericht

De zorgboerderij ligt in de mooie en rustige omgeving van Zevenbergen. In de boerderij zijn verschillende activiteiten onder één dak.

Dagbesteding bij de Zwanenhoeve is geschikt voor jongeren en volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking of met Niet aangeboren hersenletsel (NAH). De Zwanenhoeve is rolstoeltoegankelijk.

Van de dagbesteding: Maandag t/m vrijdag, 9:00 - 16:00 uur. Van de boerderijwinkel: Maandag, dinsdag en donderdag: 13:00 - 15:45 uur. Vrijdag 10:00 - 15:45 uur. Woensdag, zaterdag en zondag gesloten.

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies