Home DoorgaanZ

DoorgaanZ

Wanneer je hersenletsel oploopt, verandert je leven volledig. Je moet een nieuwe start maken en om leren gaan met je beperkingen. Ook moet je een manier vinden om je dag op een zinvolle manier te besteden. In ons activiteitencentrum DoorgaanZ in Spijkenisse helpen wij jou daarbij. Het is een veilige haven, waar je in contact komt met lotgenoten en waar je jezelf kunt zijn.

Wat kun je op deze locatie doen? 
Bij DoorgaanZ kun je de dag creatief, actief of op een andere manier invullen. Denk aan yoga, deelnemen in een kookgroep of gespreksgroep, bewegen op muziek, computeren, gezelschapsspelletjes, (duo-)fietsen, wandelen en creatieve activiteiten zoals houtbewerking en mozaïeken. Het aanbod is groot.
Voor wie? 
Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) of een licht verstandelijke beperking. De gevolgen van hersenletsel verschillen per persoon. Daarom ontvang je van ons ondersteuning op maat. De ondersteuning is altijd afgestemd op wat jij wilt en kunt.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
Petra Vermeulen werkt als medewerker dagbesteding bij DoorgaanZ. "Wij proberen de mensen bij DoorgaanZ vooral een veilige haven te bieden, waar ze zichzelf kunnen zijn, fouten mogen maken en in contact kunnen komen met lotgenoten. Door regelmaat te bieden, vaste tijden van koffie- en theedrinken, lunchpauze, activiteiten, zoals de kookgroep, crea, gespreksgroep en yoga, ervaren cli├źnten plezier en houvast. We laten iedereen in zijn of haar waarde en kijken met zorg en respect naar elkaar. Mensen met niet aangeboren hersenletsel en omgeving leven met een continu verlies. Het verlies gaat niet over en je hebt er elke dag mee te maken."
Anthonis van de Nootstraat 2
3201 BG
Spijkenisse
Type dagbestedingslocatie 
Beleving
Creatief
Productie / industrieel
Groen en dieren
Belevingsgericht
Structuurgericht
Ontwikkelingsgericht
Arbeidsgericht
Openingstijden 

9.00 - 16.00  uur

Contact