Half januari start nieuwe woongroep in Spijkenisse

Nieuwe bewoners voor Marrewijkpad 6 in Spijkenisse

De woning aan het Marrewijkpad 6 in Spijkenisse is sinds 1 december gesloten voor renovatie. Als alles volgens planning verloopt dan is de woning per half januari 2023 gereed en bewoonbaar voor een nieuwe woongroep: (jong)volwassen vrouwen met een verstandelijke beperking.

Nieuwe groep (jong)volwassen vrouwen
Marrewijkpad 6 wordt een woning voor tien (jong)volwassen vrouwen tussen de 18 en 40 jaar met een matig of licht verstandelijke beperking. Daarnaast kan er sprake zijn van sociaal-emotionele en/of milde psychische of psychiatrische problematiek.

Het gaat om vrouwen die in een veilige omgeving willen wonen en gaan werken aan het vergroten van hun vaardigheden. Denk hierbij aan het vergroten van sociale vaardigheden en praktische vaardigheden, zoals het huishouden en de financiën. Daarnaast kan er ook gewerkt worden aan het verbeteren van het zelfbeeld en de weerbaarheid. Het einddoel is dat ze uiteindelijk door kunnen stromen naar een meer zelfstandige woonvorm.

Nieuwe bewoners zijn welkom!
Er is nog ruimte voor nieuwe cliënten in deze gerenoveerde woning. Lijkt het je interessant of wil je meer informatie? Bekijk dan de woning op onze website of neem contact op met Zorgadvies via 0187-898888.