Ontdek de zorg bij Zuidwester: stap 16, 17 of 18 maart bij ons binnen zonder drempel!

Ontdek de zorg bij Zuidwester

In de week van 13 tot en met 19 maart organiseren we op drie verschillende Zuidwester locaties inloopmomenten met als thema ‘Ontdek de zorg bij Zuidwester’. Deze momenten zijn bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn om als medewerker of vrijwilliger aan de slag te gaan bij Zuidwester. Inschrijven is niet nodig. Er zijn geen drempels. Kom gerust langs. Je bent van harte welkom! Hieronder vind je de data, tijden en het programma per locatie.

Inloopmoment Goeree-Overflakkee

Datum: donderdag 16 maart
Tijd: van 16.00 tot 18.30 uur
Locatie: brasserie Dok16, Westerschelde 16a Middelharnis

Programma:
Je bent van harte welkom om langs te komen in onze gezellige brasserie Dok16. Daar word je ontvangen door een medewerker van wonen en dagbesteding, een zorgmanager en recruitment. Zij geven meer informatie over het werken bij Zuidwester en de verschillende mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk is er ruimte om al je vragen te stellen. Je ontvangt ook een informatiepakket en een gratis bingokaart. Met deze bingokaart kun je meedoen aan de bingo die vanaf 18.30 uur georganiseerd wordt voor cliënten in Dok16. Doe jij mee?

Inloopmoment Voorne-Putten

Datum: vrijdag 17 maart
Tijd: van 13.30 tot 15.30 uur
Locatie: restaurant Lunch & Zo, P.J. Bliekstraat 1 Spijkenisse

Programma:
Je bent van harte welkom om langs te komen in ons gezellige restaurant Lunch & Zo. Daar word je ontvangen door een medewerker van wonen en dagbesteding, een zorgmanager en recruitment. Zij geven meer informatie over het werken bij Zuidwester en de verschillende mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk is er ruimte om al je vragen te stellen. Je ontvangt ook een informatiepakket. Kom jij langs?

Inloopmoment Hoeksche Waard/Rotterdam

Datum: zaterdag 18 maart
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur
Locaties: Van Schendelstraat 9 én Kloosring 115 Oud-Beijerland 

Programma:
Kom gezellig langs op onze dagbestedingslocatie aan de Van Schendelstraat en neem ook zeker even een kijkje bij woonlocatie Kloosring 115 om de hoek. Deze woonlocatie heeft een kinderboerderij in de tuin, die als dagbesteding dient voor cliënten. 

Onze medewerkers én cliënten vertellen je graag meer over werken bij Zuidwester of vrijwilliger worden. Ook zijn de medewerkers van Eigenz aanwezig, ons onderdeel voor ambulante begeleiding. Cliënten kunnen binnen Zuidwester doorgroeien van begeleid wonen naar zelfstandig wonen en uiteindelijk doorstromen naar Eigenz voor ambulante begeleiding. Maak vrijblijvend kennis, ontdek de verschillende mogelijkheden en stel al je vragen. Graag tot 18 maart!

Bekijk onze werkenbij-website voor meer informatie: www.werkenbijzuidwester.nl/ontdekdezorg