Overgang naar SDB Octopus: Een nieuw tijdperk in roosterbeheer

Met ingang van 1 januari 2024 hebben we een belangrijke stap gezet in het verbeteren van het roosterbeheer binnen Zuidwester met de implementatie van SDB Octopus.

Het voormalige roostersysteem voldeed niet langer aan de moderne eisen van gebruiksvriendelijkheid. Een toegewijde groep collega's en leden van de Ondernemingsraad heeft zorgvuldig onderzoek verricht, onder andere bij vergelijkbare zorgorganisaties. Op basis van deze inzichten heeft Zuidwester besloten over te stappen naar SDB-groep. Dit systeem biedt een geïntegreerde roosterapplicatie, inclusief een gebruiksvriendelijke app, die gemakkelijk toegankelijk is voor zowel planners als medewerkers.

Met de SDB Octopus app elimineren we de noodzaak voor afzonderlijke apps voor zorgdossiers, kilometerdeclaratie en roosterinzicht. Alles wordt nu centraal beheerd via één app. Zorgmedewerkers kunnen niet alleen hun rooster bekijken, maar ook diensten ruilen en extra diensten accepteren. Dit betekent een aanzienlijke verbetering in efficiëntie voor onze zorgmedewerkers.

Op naar een soepel en geoptimaliseerd roosterbeheer met SDB Octopus! 

SDB