Zuidwester kiest voor SLTN als haar nieuwe ICT partner

Op woensdag 21 december ondertekende bestuurder van Zuidwester Angélique Koevoets en Lex Erades COO van SLTN een meerjarige samenwerkingsovereenkomst. SLTN is vanaf nu de nieuwe ICT-partner van Zuidwester.

Angélique Koevoets: “Voor het uitbesteden van onze ICT-dienstverlening zijn we op zoek gegaan naar een deskundige ICT-partner, gespecialiseerd in de zorgsector. Na een uitgebreid selectietraject heeft de selectiecommissie unaniem gekozen voor SLTN. Deze partij viel op vanwege de brede en duidelijke visie op zorg en innovatie in de zorg. De eerste stap was de migratie. Deze is inmiddels achter de rug en is verlopen zonder enige verstoring voor de eindgebruikers. Dat vind ik toch wel een enorme prestatie. Dit belooft veel goeds voor de komende jaren.”

De ICT-Dienstverlening die SLTN gaat leveren voor Zuidwester bestaat uit een 1ste en 2delijns servicedesk, service integratie (SPOC), monitoring en beheer technische infrastructuur, technisch applicatiebeheer, monitoring en beheer Microsoft 365 tenant, beheer werkplekomgeving inclusief back-up en ten slotte het beheer printomgeving.

 

Zuidwester en SLNT heffen gezamenlijk het glas op de samenwerking