6 stappen voor het aanmelden

 1. Meld je aan
  Je kunt het aanmeldformulier invullen op onze website, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen. We maken dan een afspraak met jou voor een eerste kennismakingsgesprek.
   
 2. Kennismaken en jouw wensen bespreken
  Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou graag beter leren kennen. Wie ben jij en wat vind jij belangrijk? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.
   
 3. Wachtlijst
  Misschien is de woning waar je graag wilt wonen nog niet vrij. Dan kom je op een wachtlijst. Samen met jou bekijken we hoe we jou in de tussentijd kunnen ondersteunen met je zorgvragen.
   
 4. Kijken en kennismaken in de woning
  Natuurlijk is het belangrijk dat jij en/of je verwant de woning eerst komt bekijken. Je kunt dan gelijk kennismaken met de begeleiding van de woning.
   
 5. Verhuizen
  Is er een match? Dan is de volgende stap: verhuizen! Dat is meestal een spannend moment. Als je gaat verhuizen krijg je een persoonlijk begeleider. Jouw begeleider helpt jou met de verhuizing.
   
 6. Wonen bij Zuidwester
  Wanneer je bij Zuidwester woont, vragen we regelmatig of je nog fijn woont bij Zuidwester. Als er iets beter kan, horen we dat natuurlijk graag.

Inspirerende verhalen

"Door cliënten uit de dagen met lesmateriaal, vergroot ik hun zelfstandigheid én eigenwaarde."
Ondersteunend begeleider

Lees verhaal