Home Zorgboerderij de Zwanenhoeve

Zorgboerderij de Zwanenhoeve

In de mooie omgeving van Zevenbergen staat de biologische zorgboerderij de Zwanenhoeve. Hier wordt arbeidsmatige dagbesteding geboden aan jongeren en volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De boerderij heeft drie hectare grond met schapen, varkens, paarden, kippen, geiten en een poes. Daarnaast is er een boerderijwinkel waar biologische groenten uit eigen tuin en kussens uit eigen weverij worden verkocht.

Wat kun je op deze locatie doen? 
Werk je graag buiten? Dan kan je werken in de tuin en in de kas. Of houd je meer van dieren? Dan kan je op de Zwanenhoeve diverse dieren verzorgen. Ben je liever creatief bezig en werk je graag met je handen? Dan kan je stoffen en dekens maken in de weverij. Ook kan je kiezen om te werken in de keuken van de Zwanenhoeve en mee te helpen aan de bereiding van heerlijke gerechten. Of vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan vind je werken in de boerderijwinkel met biologische streekproducten misschien wel leuk!
Voor wie? 
Dagbesteding bij de Zwanenhoeve is geschikt voor jongeren en volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking of met Niet aangeboren hersenletsel (NAH). De Zwanenhoeve is rolstoeltoegankelijk.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
De zorgboerderij ligt in de mooie en rustige omgeving van Zevenbergen. In de boerderij zijn verschillende activiteiten onder één dak.
De Langeweg 14
4762 RB
Zevenbergen
Type dagbestedingslocatie 
Creatief
Groen en dieren
Ontwikkelingsgericht
Arbeidsgericht
Groepsgrootte 
10
Openingstijden 

Ma t/m vrij, 9.00 - 16.00 uur