Centrale cliëntenraad neemt afscheid van voorzitter Aad van Vliet en lid Wim Klepper

Aad geeft de voorzittershamer door aan José Verhoef, de nieuwe voorzitter van de CCR

Wim en Aad op de 'Aad van Vliet bank’

Op maandag 23 januari vond de laatste vergadering van de centrale cliëntenraad (CCR) plaats met Aad van Vliet als voorzitter. Aan het eind van de vergadering gaf hij letterlijk de voorzittershamer door aan José Verhoef, de nieuwe voorzitter van de CCR.
 

Na de vergadering was er in DOK16 het afscheid van Aad en ook nog van Wim Klepper. Wim stopte al iets eerder met zijn werkzaamheden als CCR lid en ook als voorzitter van de cliëntenraad regio Goeree- Overflakkee. Leen van Winkelhof (namens de CCR) en Angélique Koevoets (namens Zuidwester) spraken een afscheidswoord.

Vorm en inhoud geven aan medezeggenschap
De rode draad in het afscheid was dat beide heren op geheel eigen wijze vele jaren vorm en inhoud hebben gegeven aan de medezeggenschap van de cliënten en verwanten. Zuidwester is hen daar ontzettend dankbaar voor!

Tot slot werden Aad en Wim verrast met de onthulling van de ‘Aad van Vliet bank’. Deze bank krijgt een vaste plek krijgen bij kinderboerderij De Blije Wei op terrein Hernesseroord in Middelharnis. Iedereen die op de ‘Aad van Vliet’ bank zit kan dan lekker ‘Wim Klepperen’.
 

Meer informatie over de Centrale Cliëntenraad van Zuidwester