Home Wonen Beneden Oostdijk 22 (appartementen)

image_nodes

image_nodes_first

 

Beneden Oostdijk 22 (appartementen)

Oud-Beijerland


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene informatie
In de appartementen van Hoeve Dijkzicht wonen zowel mannen als vrouwen. Allemaal willen ze zo zelfstandig mogelijk wonen en daar helpen de begeleiders hen bij. De begeleiders zijn gespecialiseerd in autisme, ADHD of PDD-nos.
Overdag is er begeleiding volgens een vast rooster, ’s nachts is de slaapdienst aanwezig.

Hoeve Dijkzicht bestaat uit drie afdelingen. Op de begane grond zijn woningen voor ouderen (Zie Hoeve Dijkzicht Woningen). De eerste etage bestaat uit zeven appartementen, een kantoor en een wasruimte. Op de tweede verdieping wonen twee bewoners en zijn drie bergruimtes. 

Als je in Hoeve Dijkzicht komt wonen, heb je een eigen appartement met een open keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. De appartementen op de tweede verdieping hebben in de badkamer een eigen aansluiting voor een wasmachine.

Op de eerste verdieping is een gezamenlijke woonruimte waar je samen kunt eten, koffie of thee drinken of televisie kijken. Op de tweede verdieping is een ruimte waar je spelletjes kunt spelen als tafelvoetbal, darten of sporten.

Woonomgeving
Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij die volledig verbouwd is. De boerderij ligt op een doorgaande weg, bij het centrum van Oud-Beijerland. De Hoeve is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Bij de woningen hoort ook een schuur voor fietsen of andere kleine vervoermiddelen. Vlakbij de woningen is een supermarkt gevestigd.

 

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Appartement
Welke begeleiding heb je nodig? 
Gemiddelde begeleiding
Intensieve begeleiding
Lichte begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Alarmsysteem aanwezig
Gezamenlijke woonkamer
Mogelijkheid om buiten te zitten
Rolstoelvriendelijk
In welke omgeving wil je wonen? 
In een woonwijk
Waar wil je dichtbij wonen? 
Groen (park, bomen, water)
Openbaar vervoer
Winkels