Home Begeleid wonen Beneden Oostdijk 22 (appartementen)

image_nodes

image_nodes_first

 

Beneden Oostdijk 22 (appartementen)

Oud-Beijerland


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene informatie
In de appartementen van Hoeve Dijkzicht wonen zowel mannen als vrouwen. Zij willen allemaal zo zelfstandig mogelijk wonen met het doel een gepaste woning te vinden en de begeleiders helpen hen daarbij. Bijvoorbeeld onder begeleiding van Eigenz zelfstandig in de wijk wonen, volledig zelfstandig wonen of wonen in een 24-uurs zorgwoning. Wij denken graag met je mee!

De begeleiding is op maandag en donderdag overdag en in de avond aanwezig van 07:00-23:00 uur. Op de overige dagen is er begeleiding van 15:00 tot 23:00 uur. Er is altijd een slaapdienst aanwezig.

Hoeve Dijkzicht appartementen bestaat uit twee delen. Op de eerste etage zijn zeven appartementen, een kantoor en een wasruimte. Op de tweede verdieping wonen twee bewoners en zijn er drie bergruimtes. Als je in Hoeve Dijkzicht komt wonen heb je een eigen appartement met een open keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. De appartementen op de tweede verdieping hebben in de badkamer een eigen aansluiting voor een wasmachine. Op de eerste verdieping is er een gezamenlijke woonruimte waar je in overleg samen kunt eten, koffie of thee kunt drinken of televisie kunt kijken. Op de tweede verdieping is er een speelruimte voor  tafelvoetbal, darten of sport.

Woonomgeving
Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij die volledig verbouwd is. De boerderij ligt op een doorgaande weg bij het centrum van Oud-Beijerland. De Hoeve is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Bij de woningen hoort ook een schuur voor fietsen of andere kleine vervoermiddelen. Vlakbij de woningen is een supermarkt gevestigd.

 

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Appartement
Welke begeleiding heb je nodig? 
Gemiddelde begeleiding
Lichte begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Alarmsysteem aanwezig
Gezamenlijke woonkamer
Mogelijkheid om buiten te zitten
Rolstoelvriendelijk
In welke omgeving wil je wonen? 
In een woonwijk
Waar wil je dichtbij wonen? 
Groen (park, bomen, water)
Openbaar vervoer
Winkels