Zo ziet de woning eruit

Over deze woning

Groepswoning. De woningen van Hoeve Dijkzicht zijn speciaal bedoeld voor mannen boven de veertig die in een gestructureerde en rustige omgeving willen wonen. De begeleiders zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een lichamelijke beperking of matige verstandelijke beperking.
Hoeve Dijkzicht is een omgebouwde boerderij met een gezamenlijke tuin.

In Hoeve Dijkzicht delen we de woonkamer en keuken met elkaar. Je badkamer deel je met één medebewoner. Je eigen ruimte is een ruime kamer met een zitgedeelte en een slaapgedeelte.
Je woning is rolstoeltoegankelijk.
In de gezamenlijke ruimte is het zitgedeelte, de eettafel en een open keuken. Bewoners kunnen hier samen televisie kijken, een praatje maken of een spelletje doen.

Boven de woning op de eerste en tweede etage zijn appartementen die een eigen ingang en begeleiding hebben.

Woonomgeving
Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij. De woning staat aan een doorgaande weg in Oud-Beijerland. Supermarkt Jumbo ligt naast de woning. Het centrum is op loopafstand. Ook de dagbesteding is op loopafstand van de woning.


Welke begeleiding heb je nodig?
De begeleiding in de mannengroep is intensief tot zeer intensief. We zijn gericht op de ouder wordende bewoner. We nemen de tijd voor je verzorging en helpen je om je vaardigheden zoveel mogelijk te behouden. Samen met jou en je verwanten bespreken we jouw wensen en doelen. We bepalen samen hoe we die wensen kunnen realiseren.

 

  • Wet Langdurige Zorg (Wlz)

  • 10 bewoners

  • Intensieve begeleiding

  • Groepswoning

  • Openbaar vervoer
  • Winkels

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies