Zo ziet de woning eruit

Over deze woning

Algemene informatie
Boogstraat 50 is een geschakelde groepswoning met een huiselijke sfeer. Het pand maakt deel uit van het wooncomplex Poelwijk. De woning is open en rolstoeltoegankelijk, zodat de bewoners zich vrij kunnen bewegen en naar buiten kunnen. De grote tuin heeft uitzicht op een boomgaard. Er is een gezamenlijke woonkamer, een keuken en de zes woon/slaapkamers hebben elk een eigen badkamer/toilet en kitchenette. Veiligheid en warme zorg staan centraal op deze woning. In een aangenaam, ontspannen leefklimaat wisselen rust en activiteiten elkaar goed af.

De mensen die op de Boogstraat wonen zijn zowel lichamelijk als meervoudig verstandelijk beperkt en over het algemeen wat ouder. Enkelen hebben beginnende dementie. Een aantal bewoners van de Boogstraat zijn slechtziend, waardoor dreiging in welke vorm dan ook als onveilig wordt ervaren. Op deze woning wordt agressie (verbaal/fysiek) dan ook niet getolereerd.

Woonomgeving
In wooncomplex Poelwijk is een gezamenlijke ruimte – het Grand Café – waar elke middag activiteiten zijn.
Het complex ligt in het plaatsje ’s-Heer Arendskerke, 6 km van Goes en 4 km van Heinkenszand. De woning is in januari 2013 geopend.

Boogstraat 50

  • Wet Langdurige Zorg (Wlz)

  • Groepswoning

  • Gezamenlijke woonkamer
  • Rolstoelvriendelijk
  • Aangepaste badkamer

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies