Home Wonen Boogstraat 52

image_nodes

meer foto's

image_nodes_first

meer foto's
 

Boogstraat 52

's Heer Arendskerke


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene informatie
Boogstraat 52 is een geschakelde groepswoning met een huiselijke sfeer. Het pand maakt deel uit van het wooncomplex Poelwijk. De woning is open en rolstoeltoegankelijk, zodat de bewoners zich vrij kunnen bewegen en naar buiten kunnen. De grote tuin heeft uitzicht op een boomgaard. Er is een gezamenlijke woonkamer, een keuken en vier van de zes woon/slaapkamers hebben een eigen badkamer/toilet en kitchenette. Ook is er een grote gemeenschappelijke badkamer met douche en toilet. Veiligheid en warme zorg staan centraal op deze woning. In een aangenaam, ontspannen leefklimaat wisselen rust en activiteiten elkaar goed af.

De mensen die op de Boogstraat wonen zijn zowel lichamelijk als meervoudig verstandelijk beperkt en over het algemeen wat ouder. Enkelen hebben beginnende dementie. Een aantal bewoners van de Boogstraat zijn slechtziend, waardoor dreiging in welke vorm dan ook als onveilig wordt ervaren. Op deze woning wordt agressie (verbaal/fysiek) dan ook niet getolereerd.

Woonomgeving
In wooncomplex Poelwijk is een gezamenlijke ruimte – het Grand Café – waar elke middag activiteiten zijn.
Het complex ligt in het plaatsje ’s-Heer Arendskerke, 6 km van Goes en 4 km van Heinkenszand. De woning is in januari 2013 geopend.

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org Vraag rondleiding aan
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Groepswoning
Wat zijn je wensen? 
Aangepaste badkamer
Alarmsysteem aanwezig
Beschermd wonen
Gezamenlijke woonkamer
Mogelijkheid om buiten te zitten
Rolstoelvriendelijk
Tilliftsysteem
Indicatie 
Wet Langdurige Zorg (Wlz)