Zo ziet de woning eruit

Over deze woning

Appartementencomplex De Langeweg 14 bevindt zich op enige afstand van het centrum en het treinstation van Zevenbergen. Het appartementencomplex is gelegen naast een dagbestedingslocatie van Zuidwester, Zorgboerderij De Zwanenhoeve en wordt bewoond door zes cliënten van Zuidwester. Begeleiding en ondersteuning richt zich op de specifieke vragen van de individuele cliënt.Cliënten wonen aan De Langeweg 14 op basis van hun persoonsgebonden budget.
 
Ieder appartement heeft een oppervlak van ongeveer 70 vierkante meter. Naast de zes appartementen beschikt Zuidwester over een grote gemeenschappelijke woonkeuken met mogelijkheden om (gezamenlijk) te eten en te recreëren. Op momenten dat begeleiding niet aanwezig is, onder andere in de nachtsituatie, kunnen cliënten een beroep doen op de begeleiding die aanwezig is in de even verderop gelegen groepswoning van Zuidwester aan De Langeweg 16.
 
Het wonen in een appartement aan De Langeweg heeft als doel om zo zelfstandig mogelijk aan de samenleving deel te nemen op de gebieden wonen, werk en vrije tijd. Van belang hierbij zijn de mogelijkheden van de individuele cliënt om het sociale netwerk te vergroten, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen van die cliënt.

De Langeweg 14 (appartementen)

  • Wet Langdurige Zorg (Wlz)
  • Beschermd wonen centrumgemeente Breda

  • 6 bewoners

  • Appartement

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies