Zo ziet de woning eruit

Over deze woning

De woning De Langeweg 16 met 24-uursbegeleiding bevindt zich op enige afstand van het centrum en het treinstation van Zevenbergen. De woning is gelegen naast een dagbestedingslocatie van Zuidwester, Zorgboerderij De Zwanenhoeve en wordt bewoond door acht volwassen cliënten van Zuidwester met een matige tot licht verstandelijke beperking. De cliënten wonen aan De Langeweg 16 op basis van hun persoonsgebonden budget.
 
De slaapkamers aan De Langeweg 16 hebben een eigen deur. Iedere slaapkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter. Er zijn op de kamer aansluitingen voor radio en televisie beschikbaar. De slaapkamers op de eerste verdieping aan beide kopse kanten hebben een eigen wastafel. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping kan er gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke douche, toilet en urinoir. Naast de acht slaapkamer beschikt het woonhuis over een grote gemeenschappelijke woonkeuken en woonkamer om (gezamenlijk) te eten en te recreëren.
 
Het wonen in het woonhuis aan De Langeweg 16 heeft als doel om zo zelfstandig mogelijk aan de samenleving deel te nemen op de gebieden wonen, werk en vrije tijd. Van belang hierbij zijn de mogelijkheden van de individuele cliënt om het sociale netwerk te vergroten, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen van die cliënt.

De Langeweg 16

  • Wet Langdurige Zorg (Wlz)

  • 8 bewoners

  • Appartement

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies