Home Begeleid wonen Delta Boulevard 60

image_nodes

image_nodes_first

 

Delta Boulevard 60

Middelharnis


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene informatie
Delta Boulevard 60 is een geschakelde groepswoning voor vier personen. Deze besloten woning heeft een afgesloten ruime tuin. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt.
Op de benedenverdieping bevindt zich de overzichtelijke woonkamer en (afsluitbare) keuken. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers met in iedere slaapkamer een eigen badkamer.
Vanwege de trap in de woning is deze woning niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning is overzichtelijk, prikkelarm en veilig ingericht. De woning is berekend op het verblijf van mensen met een verstandelijke beperking, autisme en enige gedragsproblematiek. Zo zijn de deuren en deurposten extra sterk en is het glas moeilijk te breken. Deze woning is in 2007 gebouwd. 

Woonomgeving
De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

 

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Groepswoning
Welke begeleiding heb je nodig? 
24-uurs begeleiding
Gemiddelde begeleiding
Intensieve begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Alarmsysteem aanwezig
Beschermd wonen
Eigen badkamer
Eigen parkeerruimte
Gezamenlijke woonkamer
Mogelijkheid om buiten te zitten
In welke omgeving wil je wonen? 
In een buitenwijk
Waar wil je dichtbij wonen? 
Groen (park, bomen, water)
Winkels