Home Begeleid wonen Delta Boulevard 72

image_nodes

image_nodes_first

 

Delta Boulevard 72

Middelharnis


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene informatie
Delta Boulevard 72 is een geschakelde groepswoning met Delta Boulevard 74. De woning is onderdeel van een complex wat bestaat uit tien woningen. De woning is gesloten en beschikt over een grote afgesloten tuin met een schuurtje. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt.
De woonkamer en keuken worden gedeeld met medebewoners. De keuken zit in het midden van de huiskamer en is afsluitbaar. De woning heeft vier slaapkamers, in iedere slaapkamer zit een badkamer. De woning is huiselijk en rustig ingericht. Alles is gelijkvloers, maar de woning is niet rolstoelvriendelijk. De woning deelt samen met Delta Boulevard 74 een afzonderingsruimte. Binnen de woning wordt 24 uur-zorg geboden aan cliënten met een ernstige verstandelijke beperking. Deze woning is in 2007 gebouwd.

Woonomgeving
De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een Brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Groepswoning
Welke begeleiding heb je nodig? 
24-uurs begeleiding
Intensieve begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Alarmsysteem aanwezig
Beschermd wonen
Eigen parkeerruimte
Gezamenlijke woonkamer
Mogelijkheid om buiten te zitten
Tilliftsysteem
In welke omgeving wil je wonen? 
In een buitenwijk
Waar wil je dichtbij wonen? 
Groen (park, bomen, water)
Winkels