Home Wonen Delta Boulevard 76

image_nodes

meer foto's

image_nodes_first

meer foto's
 

Delta Boulevard 76

Middelharnis


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene informatie
Delta Boulevard 76 is een geschakelde groepswoning voor vijf personen. Deze kleinschalige en besloten woning heeft een afgesloten ruime tuin. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt.
Deze woning heeft een beneden- en bovenverdieping. Op de benedenverdieping bevindt zicht een woonkamer met (afsluitbare) keuken, slaapkamer met badkamer. De overige vier slaapkamers met badkamers bevinden zich op de bovenverdieping.
Vanwege de trap in de woning is deze woning niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning is overzichtelijk, rustig, prikkelarm en veilig ingericht.
De woning is berekend op het verblijf van mensen met een matig verstandelijke gedragsproblematiek welke gebruik maken van de dagbesteding die geboden wordt op het terrein. Deze woning is in 2007 gebouwd.

Woonomgeving
De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.
 

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org Vraag rondleiding aan
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Groepswoning
Welke begeleiding heb je nodig? 
24-uurs begeleiding
Gemiddelde begeleiding
Intensieve begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Alarmsysteem aanwezig
Beschermd wonen
Eigen badkamer
Eigen parkeerruimte
Gezamenlijke woonkamer
Mogelijkheid om buiten te zitten
In welke omgeving wil je wonen? 
In een buitenwijk
Waar wil je dichtbij wonen? 
Groen (park, bomen, water)
Winkels
Indicatie 
Wet Langdurige Zorg (Wlz)