Zo ziet de woning eruit

Over deze woning

Algemene informatie

Elvis Presleylaan 127 is een geschakelde groep met de woning op nummer 129. Er is een gemeenschappelijke woonkamer, die is geschakeld met de eetkamer en een open keuken. Ook is er een grote tuin met een schommel, voetbalgoal en een trampoline. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer en op zolder twee slaapkamers en een badkamer. ’s Nachts is er altijd een begeleider aanwezig. De woning is niet rolstoeltoegankelijk en ook niet speciaal ingericht voor oudere bewoners.
 
Huiselijke sfeer 
In de woning bieden we groepsbegeleiding in een huiselijke sfeer en is er aandacht voor de individuele hulpvraag. In de gezellige woonkamer kan je gezellig praten met je groepsgenoten en bijvoorbeeld samen televisie kijken. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust dan trek je je terug op je kamer. Op je eigen kamer heb je de mogelijkheid om een televisie te plaatsen. Er is ook een internetaansluiting beschikbaar. 
De bewoners zijn licht tot matig verstandelijk beperkt en variëren in leeftijd tussen de 17 en 30 jaar. Allen hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid en gaan overdag naar school, werk of de dagbesteding. 

Je kan in deze woning komen wonen met een Wlz-indicatie of met een Jeugdwetbeschikking Zeeland. 
 
Woonomgeving 
De woning staat in de woonwijk Overzuid in Goes. Voor de woning is een parkje. De woning ligt op fietsafstand van de stad en de dagbestedingslocaties. Het treinstation en een supermarkt, drogist en bakker bevinden zich op loopafstand van de woning.
 

Elvis Presleylaan 127

  • Wet Langdurige Zorg (Wlz)

  • Openbaar vervoer
  • Winkels

  • Mogelijkheid om buiten te zitten

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies