Home Wonen Evertsenstraat (appartementen)

image_nodes

meer foto's

image_nodes_first

meer foto's
 

Evertsenstraat (appartementen)

Goes


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene informatie
Wooncomplex De Henry aan de Evertsenstraat in Goes is speciaal voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Wil en kun jij op jezelf wonen? En vind je het fijn om met gelijkgestemden te wonen? Overweeg dan zeker De Henry. Als bewoner van De Henry huur je zelf het appartement bij de woonstichting en word je daarnaast ondersteund door Eigenz. Eigenz is onderdeel van Zuidwester en biedt thuis begeleiding.

Informatie appartementen
Als bewoner heb je een eigen appartement. Aan de voorzijde ligt een tuin en aan de achterzijde een parkeerplaats. Ieder appartement heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een ruime badkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. De leeftijd van je medebewoners is erg verschillend en er wonen zowel mannen als vrouwen.

Het appartementencomplex is nieuw; het werd oktober 2019 in gebruik genomen.

Woonomgeving
De appartementen bevinden zich middenin een woonwijk met het centrum op loopafstand.

Welke begeleiding heb je nodig?
Je woont geheel zelfstandig en huurt ook het appartement zelf bij de woonstichting en dus niet via Zuidwester. De ondersteuning die jij nodig hebt, kun je krijgen via Eigenz. Samen bekijken we wat jij nodig hebt en wenst. Bijvoorbeeld bij hulp bij het structureren en stimuleren van het huishouden, bijhouden van de administratie en het uitbreiden van je sociale netwerk. Ook als er iets aan de hand is kun je bij Eigenz terecht. In het twintigste appartement van De Henry is namelijk op bepaalde tijden een medewerker van Eigenz aanwezig.

Interesse? Kijk dan op de website van Eigenz voor meer informatie. 

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org Vraag rondleiding aan
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Appartement
Welke begeleiding heb je nodig? 
Lichte begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen parkeerruimte
Mogelijkheid om buiten te zitten
In welke omgeving wil je wonen? 
In een woonwijk
Indicatie 
Wet Langdurige Zorg (Wlz)