Home Begeleid wonen Haringvliet 21

image_nodes

image_nodes_first

 

Haringvliet 21

Middelharnis


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene informatie
Haringvliet 21 in Middelharnis is een geschakelde groepswoning met Haringvliet 19. De woning is in 2011 opgeleverd. Het is een moderne ruime woning met veel lichtinval. Aan de achterzijde ligt een tuin met ruim terras.
In deze woning bevinden zich negen slaapkamers, een woonkamer met open keuken, twee badkamers, een kantoor en diverse bergruimtes. Ook beschikt deze woning over een tuin met een schuur. 
In beide badkamer zijn een toilet, douche, bad-brancard en een wastafel aanwezig. In één van de badkamers zit een ligbad en een MIVA-toilet. 
In iedere slaapkamer, in de gangen en in de badkamers zijn tilliften aanwezig. Één van de slaapkamers grenst direct aan de woonkamer. In de woonkamer wordt gebruikgemaakt van een verrijdbare tillift. De woning is volledig gelijkvloers en is daardoor rolstoeltoegankelijk.

Voor de nacht is er een uitluistersysteem en is er een wakkere nachtdienst aanwezig.

Woonomgeving
De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.
 

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Groepswoning
Welke begeleiding heb je nodig? 
Intensieve begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Aangepaste badkamer
Alarmsysteem aanwezig
Gezamenlijke woonkamer
Mogelijkheid om buiten te zitten
Rolstoelvriendelijk
Tilliftsysteem
In welke omgeving wil je wonen? 
In een buitenwijk
Waar wil je dichtbij wonen? 
Apotheek
Groen (park, bomen, water)
Huisarts
Winkels