Home Begeleid wonen Klarinet (appartementen)

image_nodes

image_nodes_first

 

Klarinet (appartementen)

Oud-Beijerland


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene informatie
De Klarinet heeft appartementen voor bewoners vanaf 24 jaar die zelfstandig willen wonen in een gezellige woonwijk. De begeleiding heeft ervaring met het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking en eventuele gedagsproblemen.

De Klarinet bestaat uit twee woningen die ieder verdeeld zijn in drie appartementen. Aan de voorkant en aan de achterkant van de woningen vind je een gemeenschappelijke tuin.
Een appartement in de Klarinet heeft een huiskamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer met wc, wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine. Iedere bewoner heeft een eigen schuur.
De appartementen bevinden zich op de begane grond, de eerste verdieping en één appartement heeft de woonkamer op zolder en de slaapkamer en badkamer op de eerste verdieping.

Het kantoor van de begeleiding is gevestigd op de zolder van een van de woningen.

In de Klarinet wonen zes bewoners in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Allemaal wonen ze zo zelfstandig mogelijk. Vanaf 13.00 uur is er begeleiding aanwezig. De begeleiders ondersteunen de bewoners als dat nodig is.
Overdag gaan de bewoners naar verschillende dagbestedingslocaties.

Woonomgeving
De woning ligt midden in een woonwijk in Oud-Beijerland. Supermarkt Jumbo ligt naast de woning. Het centrum van Oud-Beijerland is op fietsafstand. De dagbesteding van Zuidwester ligt op loopafstand.
Verschillende vrijetijdsbestedingen zoals een eetcafé, een soos en verschillende sporten zijn te bereiken op de fiets of met aangepast vervoer.


Welke begeleiding heb je nodig?
We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen op je eigen niveau. Daarom gaan we samen met jou en je verwant in gesprek om je doelen en wensen in kaart te brengen. We passen vervolgens onze begeleiding aan op jouw doelen.
 

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Appartement
Welke begeleiding heb je nodig? 
Gemiddelde begeleiding
Lichte begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Alarmsysteem aanwezig
Eigen badkamer
Eigen keuken
Mogelijkheid om buiten te zitten
In welke omgeving wil je wonen? 
In een woonwijk
Waar wil je dichtbij wonen? 
Openbaar vervoer
Winkels