Home Wonen Schoolstraat 16

image_nodes

meer foto's

image_nodes_first

meer foto's
 

Schoolstraat 16

Hellevoetsluis


 
Beschikbare woonlocaties: 
0

Algemene info
Schoolstraat 16 is een groepswoning voor mensen met een ernstige- en/of meervoudige beperking. Er is plaats voor negen bewoners, de leeftijd varieert momenteel van 30 tot 60 jaar.
De benedenverdieping bestaat uit de woonkamer met een woon- en eetgedeelte. De keuken is open en daardoor is de gehele ruimte te overzien. In de woonkamer genieten de bewoners van een grote SMART-TV, waar verschillende stoelen en een bank bij staan. De keuken is voorzien van een gezellige eettafel. Ook kunnen de bewoners naar buiten en in de ruime tuin zitten. Verder zijn er beneden twee slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een douchebrancard en plafondlift. De andere zeven slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, samen met een badkamer die voorzien is van een douchebrancard.

De begeleiding
We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen op jouw eigen niveau. We gaan samen met jou en je verwant in gesprek. Wat zijn jouw wensen? Met elkaar bekijken we wat er mogelijk is. We volgen jouw mogelijkheden en tempo. Als het nodig is passen we de zorg iedere dag aan.

Woonomgeving
De woning ligt midden in een woonwijk, aan de rand van het kanaal. De woning ligt naast nog drie woningen van Zuidwester. De dagbesteding wordt aangeboden op het terrein. Het centrum, kinderboerderij en openbaar vervoer zijn in de nabije omgeving. Alles is op loopafstand bereikbaar.


Bovenstaande foto's zijn van Schoolstraat 22. De foto's geven een beeld van indeling en ruimte. 

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org Vraag rondleiding aan
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Groepswoning
Welke begeleiding heb je nodig? 
Gemiddelde begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Aangepaste badkamer
Alarmsysteem aanwezig
Beschermd wonen
Gezamenlijke woonkamer
Mogelijkheid om buiten te zitten
Rolstoelvriendelijk
Snoezelruimte
Tilliftsysteem
In welke omgeving wil je wonen? 
In een woonwijk
In het centrum
Waar wil je dichtbij wonen? 
Huisarts
Openbaar vervoer
Winkels
Indicatie 
Wet Langdurige Zorg (Wlz)