Zo ziet de woning eruit

Over deze woning

Appartementencomplex Sluispoort bevindt zich in het centrum van Oudenbosch aan de haven, op loopafstand van winkels, een medisch centrum en de Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara.

Het appartementencomplex telt vier verdiepingen; de eerste verdieping wordt bewoond door veertien volwassen cliënten van Zuidwester met een licht verstandelijke beperking. Ieder appartement heeft een oppervlak van ongeveer 70 vierkante meter. Op de tweede en derde verdieping van het appartementencomplex wonen particulieren. Alle bewoners komen het complex binnen via een centrale hal. 

Naast de veertien appartementen beschikt Zuidwester over een gemeenschappelijke ontvangstruimte met mogelijkheden om gezamenlijk te eten en te recreëren. Deze ruimte wordt ook gebruikt door de medewerkers die 24 uur per dag begeleiding bieden door aanwezig en/of bereikbaar te zijn. Vanaf 20.00 uur hebben bewoners van de appartementen aan de Sluispoort de mogelijkheid om in de gezamenlijke ruimte met elkaar bijvoorbeeld koffie te drinken, een spelletje te spelen of televisie te kijken.

Het wonen in een appartement aan de Sluispoort heeft als doel om zo zelfstandig mogelijk aan de samenleving deel te nemen op de gebieden wonen, werk en vrije tijd. Van belang hierbij zijn de mogelijkheden van de individuele cliënt om het sociale netwerk te vergroten, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen van die cliënt.
 

  • Wet Langdurige Zorg (Wlz)

  • 14 bewoners

  • Appartement

  • Eigen keuken
  • Gezamenlijke woonkamer
  • Rolstoelvriendelijk

Spreek je liever iemand persoonlijk?

Zorgadvies