Home Begeleid wonen Thorbeckelaan 1A

image_nodes

image_nodes_first

 

Thorbeckelaan 1A

Spijkenisse


 
Beschikbare woonlocaties: 
1

Algemene informatie
Thorbeckelaan 1a is een groepswoning bestemd voor tien personen. De woning heeft twee verdiepingen. Op de begane grond zijn twee ruime MIVA-slaapkamers, badkamer en toilet aanwezig. Op de eerste verdieping zijn acht slaapkamers, twee gezamenlijke badkamers en twee gezamenlijke toiletten te vinden. Iedereen heeft zijn eigen kamer, de woonkamer, keuken, badkamers en toiletten worden gedeeld. De doelgroep is divers en bestaat uit matig en licht verstandelijk beperkte cliënten. De ondersteuning is gericht op het bieden van structuur en het behouden van vaardigheden. De begane grond is rolstoeltoegankelijk dus ook als je in een rolstoel zit kun je hier terecht.

Het is een geschakelde woning met Thorbeckelaan 1b en beschikt over een mooie, beschutte tuin. Op maandag, donderdag en vrijdag is er van 12.00 tot 15.00 uur geen begeleiding aanwezig. Voor calamiteiten kan er contact opgenomen worden met de achterwacht. Iedere nacht is er een slaapdienst aanwezig.

Woonomgeving
Het is een sociowoning middenin de woonwijk en aan de rand van het centrum. Er zijn verschillende dagbestedingslocaties op loopafstand.  Het openbaar vervoer, winkels, scholen en de kerk bevinden zich op 500 meter afstand.

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Groepswoning
Welke begeleiding heb je nodig? 
24-uurs begeleiding
Wat zijn je wensen? 
Aangepaste badkamer
Mogelijkheid om buiten te zitten
Rolstoelvriendelijk
In welke omgeving wil je wonen? 
In een woonwijk
Waar wil je dichtbij wonen? 
Openbaar vervoer
Winkels